Release bekend LEGO Harry Potter: Jaren 5-7

thumbnail

Warner Bros. Interactive Entertainment en TT Games maken vandaag bekend dat de videogame LEGO Harry Potter: Jaren 5-7 in Nederland op 16 november op Xbox 360, PlayStation3, PSP (PlayStation Portable), Wii, Nintendo DS en Nintendo 3DS en PC verschijnt.

Daarnaast is bekend gemaakt dat de Blu-ray Combo Pack Harry Potter en de Relieken van de Dood – Deel 2 van Warner Bros. Home Entertainment Group een game demo van LEGO Harry Potter: Jaren 5-7 voor PS3 zal bevatten.

LEGO Harry Potter: Jaren 5-7 zet het verhaal voort van de jongen die leeft in een betoverend avontuur met Tovenaars en Dreuzels. Deze keer worden spelers meegenomen door de laatste drie boeken en vier films – Harry Potter en de Orde van de Feniks, Harry Potter en de Halfbloed Prins en Harry Potter en de Relieken van de Dood. De speler zal Harry’s laatste jaren op Zweinstein en de strijd met Voldemort, het ultieme gevecht tussen goed en kwaad, beleven. De creatieve kracht van LEGO smelt nog een keer samen met de omvangrijke wereld van Harry Potter om een spannende en enerverende gameplay ervaring te bieden. De game bevat lessen, toverspreuken, duels en veel meer waarmee spelers van alle leeftijden zich kunnen vermaken.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Ik ga hem niet aanschaffen. Heel misschien voor een extreem zachte prijs. De eerste had heel vernieuwend moeten zijn, maar was dat imo totaal niet. Het concept bleef bij bouwen, puzzelen en een vijandje verslaan, basicly dan. Deze titel word niet anders en is alleen leuk voor families en verder voor de fans uiteraard. Ik ben kennelijk dus niet fan genoeg, ook al heb ik alle boeken en films.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box