PS3-versie Mass Effect 2 laat zich in screenshot zien

thumbnail

Vraag je jezelf af waarom Mass Effect 2 er op de PlayStation 3 tot dusver zo indrukwekkend uit ziet? Dat is niet zo’n gekke vraag want het spel draait namelijk op de Mass Effect 3 engine. Dat heeft Bioware laten weten in haar laatste podcast waarin men praat over de PS3-versie van de game, welke in januari zal lanceren. Producer Jesse Houston laat weten: “Eén van de meest indrukwekkende aspecten van de game zijn toch wel de verbeterde graphics. We gebruiken zelfs de engine die voor Mass Effect 3 gebruikt zal gaan worden.”

Mass Effect 3 werd onlangs officieel aangekondigd voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3. “We hebben de content en de benodigde assets gepakt met daarbij het verhaal en deze in de Mass Effect 3 engine verwerkt. Tevens hebben we de controls op de PS3 specifiek verbeterd in Mass Effect 2. Maar je kunt ook de aloude Xbox 360 controller layout gebruiken. Ook het planet scanning is verbeterd en er zijn veel bugfixes toegepast.”

Vandaag is er weer een enkele screen van de PS3-versie van het spel verschenen:

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Ondanks dat dit een mooi screenshot is, betwijfel ik of het echt van de PS3 versie is. Dergelijke mooie screenshots, waaronder deze, kan ik me ook nog goed herinneren van de 360 versie. In ieder geval mogen de PS3 gebruikers, en bepaalde fanboys :D, blij zijn dat ze nu zo ”oude” Xbox 360 topper op hun spellenapparaatje krijgen. 🙄

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Ziet er erg mooi uit misschien dat ik hem wel wil aanschaven maarja volgend jaar komen zoveel vette titiels en keuzes moeten gemaakt worden:( en ik moet nog al wat titels uit spelen kom gewoon tijd tekort


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box