Overgrowth binnenkort via Steam verkrijgbaar

thumbnail

De PR achter de game Overgrowth heeft ons laten weten dat hun titel binnenkort via Steam beschikbaar gesteld zal worden. Het betreft het volgende exacte bericht:

“Overgrowth is groot genoeg geworden om door de mensen van Valve opgemerkt te worden – Overgrowth zal worden verspreid op Steam! Dit is heel groot nieuws voor ons omdat Steam het grootste platform is voor PC games. Het is geweldig om te bedenken dat Overgrowth zal worden verkocht naast spellen zoals Far Cry 2, Crysis en GTA IV.

Dit is een grote dag voor Wolfire Games, en een grote dag voor Indie ontwikkelaars in het algemeen!”

Overgrowth speelt zich af in de wilde en brutale wereld genaamd Lugaru, waar konijnen, wolven en andere dieren gedwongen zijn om hun poten, klauwen en middeleeuwse wapens te gebruiken om elkaar aan te vallen in gevechten. Overgrowth creëert een unieke ervaring door 3rd person adventure platforming met uitgebreide gevechten te combineren. Overgrowth maakt ook gebruik van de gloednieuwe Phoenix Engine van Wolfire, die uit de grond is opgebouwd om het gebruiken van indrukwekkende graphics, animatie en fysica mogelijk te maken. Daarbij ook nog Overgrowth’s realistische AI en het gestroomlijnde besturingssysteem, en het resultaat is een ongelofelijk verdiepende ervaring. • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x