Nyko introduceert Wand Core Pack: Wand Wii controller plus Wired Kama

thumbnail

Nyko Technologies, de belangrijkste Amerikaanse producent van accessoires voor gaming, brengt het Nyko Core Pack op de Nederlandse markt. De bundel vormt de ideale set voor iedere Wii gamer en bestaat uit de Nyko Wand voor de Nintendo Wii en de wired Kama met Rumble. Met deze accessoires, ontwikkeld op basis van de Wand’s gepatenteerde Trans-PortTM technologie, kunnen spelers maximaal genieten van hun Wii.

Nyko Wand controller

De Nyko Wand, ook wel het ‘Toverstokje’ genoemd, biedt alle controller functionaliteiten die Wii gamers verwachten: nauwkeurige registratie van bewegingen, accurate pointer, vibratie feedback, en een ingebouwde speaker.

De Wand is volledig compatibel met alle Wii software. De unieke Trans-PortTM technologie waarmee de Wand is uitgerust zorgt voor meer accuratesse, verbeterde controle en vibratiefeedback. Met behulp van Trans-PortTM technologie worden belangrijke functies elektronisch gerepliceerd en overgebracht naar andere compatibele accessoires, waardoor een snellere, meer accurate input respons mogelijk wordt. Een snelheidsmeter zorgt voor volledige motion control van het spel en een CMOS camera garandeert een probleemloze pointer/cursor functionaliteit. De Wand heeft grotere 1 en 2 knoppen dan op de standaard controller, en is daardoor een uitstekende keuze voor het spelen van klassieke games.

Wired Kama met Rumble

De wired Kama met Rumble is de nieuwste versie van Nyko’s Kama controller voor de Wii, het eerste en enige model met volledige vibration feedback ondersteuning voor een geweldige game ervaring. ‘Kama’ is overigens een sikkelachtig instrument dat in Japan en Okinawa gebruikt werd om de oogst binnen te halen. Tegelijkertijd werd het echter ook gebruikt als wapen in de Oosterse vechtkunst.

De Wired Kama met Rumble is via een 1.20 cm lang snoer met de Wand verbonden. De gepatenteerde Trans-PortTM technologie staat garant voor vibratie bij alle titels die van remote vibration gebruik maken. De controller kenmerkt zich door hetzelfde ergonomische ontwerp als de eerder geïntroduceerde Wireless Kama en heeft een comfortabele, stevige grip.

Unieke innovatie

“Met de Wand, erkend als de ‘Best of CES 2009’ in the categorie Gaming, bieden wij de consument nog méér mogelijkheden voor de Wii”, aldus Chris Arbogast, directeur marketing bij Nyko Technologies. “We zijn bovendien blij dat we met het Wand Core Pack een innovatieve en nieuwe manier hebben gevonden om onze Trans-PortTM technologie te gebruiken. En dit is nog maar het begin.”

Verkrijgbaarheid en prijs

Het Wand Core Pack is ontwikkeld voor een maximale compatibiliteit met Wii software en accessoires. De bundel is 28 augustus beschikbaar in Nederland. De consumentenadviesprijs bedraagt 44,95 Euro.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x