Nieuwe server en PVP-systeem voor Archlord

thumbnail

Codemasters Online kondigt met trots de aanstaande lancering aan van Cyripus, de nieuwe hardcore PvP-server voor ArchLord.

Vanwege de overweldigende vraag en het voortdurend toenemende aantal spelers van de gratis MMORPG, stelt Codemasters Online een nieuwe server beschikbaar. De nadruk bij deze server ligt op de één-tegen-één-gevechten (PvP), waarbij zowel nieuwe als bestaande spelers het tegen elkaar opnemen in een epische MMORPG waarin alles draait om belegeringen.

Codemasters Online viert de lancering van Cyripus met een aantal uitdagingen in de game voor de al ongeduldig wachtende spelers. Deze gaan van “First ArchLord”, tot verschillende gevechten in meerdere levels waarbij spelers uit heel Europa en Noord-Amerika in diverse categorieën de strijd met elkaar aangaan. Wie meespeelt op de nieuwe server kan een leuke prijs in de wacht slepen. Meer informatie over deze evenementen en over hoe je mee kunt doen, vind je op de officiële website van de game: www.archlordgame.com.

“Dit is een heel belangrijke ontwikkeling voor ArchLord. We hebben de nieuwe server beschikbaar gesteld om de sterk toegenomen vraag naar dit spel op te vangen. Elke week melden zich nog steeds tienduizenden nieuwe spelers aan. Nu bijna 750.000 spelers zijn geregistreerd, is er geen beter moment denkbaar om deze fantastische gratis MMO te spelen,” aldus Ed Relf, Director Marketing bij Codemasters Online.

ArchLord is een belangrijke gratis online RPG. Spelers kunnen het spel gratis downloaden en spelen, zonder vast te zitten aan een abonnement of andere verplichtingen. In de online game gaan elke maand duizenden spelers de uitdaging aan. Zij bouwen een leger op en strijden tegen elkaar om de allesoverheersende ArchLord van de game te worden. Deze heerst namelijk over de volledige gamewereld en oefent invloed uit op de levens van duizenden andere ArchLord-spelers.

Download ArchLord, de belangrijkste gratis MMORPG, op de officiële website van de game: www.archlordgame.com.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  10 maanden geleden

  das cool spel kspeel da ben beetje noob mja


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box