Nieuwe screens van Turning Point: Fall of Liberty

thumbnail

Turning Point: Fall of Liberty, de nieuwe WOII FPS van Spark Unlimited speelt zich af in een alternatieve realiteit en maakt de oorlog een persoonlijke ervaring.

Terwijl het eerste keerpunt van de game gaat over de dood van Churchill als gevolg van een auto-ongeluk waarna de Nazi’s de Verenigde Staten overnemen, gaat het tweede keerpunt over de fictieve hoofdpersoon van Turning Point: Fall of Liberty, Dan Carson.

Wanneer Turning Point: Fall of Liberty begint is Carson een bouwvakker in New York City, hoog in het stalen geraamte van een gedeelteljk voltooide wolkenkrabber in het centrum van Manhattan aan het werk. Van hieruit ziet Carson hoe de Nazi’s binnenvallen, slagschepen de haven innemen en de lucht zich vult met zeppelins en straaljagers.

Turning Point: Fall of Liberty geeft spelers het gevoel macht te hebben als ze de rol van Carson overnemen: een burger, gevangen in deze nieuwe oorlogszone. Als eenling zonder plan en wapens, met uitzondering van wat hij in zijn omgeving kan vinden, moet Carson rennen voor zijn leven terwijl hij vast zit in een stad die onder vuur ligt van krachtige en geavanceerde Nazi-technologie.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x