New Kids Nitro Racer game op 4 januari 2013 voor je gewone computer, kut!

thumbnail

Alles slopen wat je tegenkomt, van telefooncellen tot tuinhekjes, lantarenpalen, verkeersborden…. alles kan en mag stuk in de game New Kids Nitro Racer die Delrox vanaf 4 januari 2013 uitbrengt op PC.

Jij bent de baas en niemand kan je wat maken want in New Kids Nitro Racer, gebaseerd op de tweede New Kids bioscoopfilm New Kids Nitro, mag echt ALLES! Met dit spel cross je in 17 kei mooie missies door de straten van het Brabantse Maaskantje, exact in beeld gebracht zoals je dat kent uit de New Kids films. In de New Kids Racer game krijg je alles wat je kan verwachten van de New Kids. De stemmen uit de game zijn speciaal door de New Kids ingesproken. En natuurlijk zit het liedje ‘Hoeren Neuken Nooit Meer Werken’ met Corrie Konings ook in de game.

De New Kids Barrie Butsers (Flip van der Kuil), Rikkert Biemans (Wesley van Gaalen), Robbie Schuurmans (Steffen Haars), Richard Batsbak (Huub Smit) en Gerrie van Boven (Tim Haars) rijden in hun bekende groene Opel Manta door de straten van Maaskantje, drinken dagelijks blikken bier, eten snacks in de plaatselijke snackbar ‘t Pleintje, langs de Jumbo, het speeltuintje en komen zelfs Reinout Oerlemans himself nog tegen in zijn dikke limo. In de game mag alles kapot. Dus sloop die speeltuin, blaas het tankstation op, ram de limo van Oerlemans…hou je vooral niet in en ga compleet los!

In december 2007 maakte Nederland kennis met de Brabantse New Kids en hun videoreeks New Kids on the Block op Flabber.nl. De serie, over een groep ‘foute’ hangjongeren in het Noord-Brabantse dorp Maaskantje die zich gedragen in de stijl van de happy populair. De eerste zeven afleveringen van de videoreeks werden maar liefst meer dan 3 miljoen keer bekeken. Na Flabber.nl maakte de serie in 2009 dan ook de overstap naar televisie en was te zien op Comedy Central. In 2010 kwam hun eerste bioscoopfilm New Kids Turbo uit. De door Eyeworks geproduceerde komedie verbrak op de premièredag het omzetrecord van alle ooit in de bioscoop uitgebrachte Nederlandse films en bereikte eveneens in recordtijd de status van Diamanten Film voor 1 miljoen bezoekers. Nederland omarmde de ietwat losgeslagen, brutale en humoristische Brabantse boys massaal. Eind 2011 ging het vervolg op New Kids Turbo, New Kids Nitro, in première. In New Kids Nitro wordt Friesland getroffen door een zombieplaag. Maar Richard, Rikkert, Gerrie, Robbie en Barrie hebben in Maaskantje andere problemen aan hun hoofd. De vijf Brabantse vrienden hebben ruzie met het nabij gelegen Brabantse dorpje Schijndel wat leidt tot illegale straatraces en massale vechtpartijen.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
8 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Anoniem
Gast
Anoniem
5 maanden geleden

yo verekte kut homo die jongeh heeft gelijk is er een link

Anoniem
Gast
Anoniem
5 maanden geleden

Serieus Dit spel moet ik hebben!

Anoniem
Gast
Anoniem
5 maanden geleden

Ik ga los man eindelijk iets te doen 😉

Anoniem
Gast
Anoniem
5 maanden geleden

Is er ook een Gratis download link voor ???

Anoniem
Gast
Anoniem
5 maanden geleden

Bye 🙄

Anoniem
Gast
Anoniem
5 maanden geleden

Nee joh!! Wie maakt deze game? Davilex? Hahaha

Anoniem
Gast
Anoniem
5 maanden geleden

Inderdaad. Gewoon kansloos.

Anoniem
Gast
Anoniem
5 maanden geleden

Haha dit wordt een grote flop 😛


Naar boven
8
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x