MyPES breidt standaard PES 2012 verder uit

thumbnail

Konami Digital Entertainment GmbH komt donderdag 13 oktober met de langverwachte PES 2012 titel voor de PlayStation 3, Xbox 360 en Windows PC.

Terwijl alle voetbalfans massaal wachten op PES 2012, de meest realistische voetbalgame tot nu toe, maakt KONAMI bekend dat spelers een groot aantal belangrijke elementen kunnen toevoegen aan de game door middel van een gratis download. Het myPES systeem is voorlopig in Bèta-versie beschikbaar, waarbij spelers een account kunnen aanmaken en gegevens kunnen uitwisselen met Facebook. Zo kunnen zij resultaten delen en doorsturen naar andere spelers. De volledige service wordt gelanceerd in oktober en maakt het mogelijk om statistieken en achievements te delen en men kan besloten of publieke game groepen aan maken. KONAMI heeft ook nog een aantal belangrijke actieve Al elementen getweakt, waarbij vooral de keepers verder zijn verbeterd.

PS3-spelers kunnen ook gebruik maken van 3D support, want deze gratis update voegt een 3D functionaliteit toe voor spelers in het bezit van een 3D tv.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx