Microsoft haalt hard uit naar Sony’s Move

thumbnail

Een Microsoft executive uit Nederland genaamd Paul Naber heeft via de Bashers laten weten dat PlayStation Move niets voorstelt voor Sony. De woordvoerder vertelt dat het gaat floppen net als HD-DVD, dat flopte voor Microsoft en Intel:

“Het is hetzelfde als toen met HD-DVD en Blu-Ray. Wanneer mensen zich niet zeker voelen bij een technologie dan krijg je ze ook niet aan boord. En het boeit Sony ook niet. Ze zijn sowieso niet ge├»nteresseerd in Move. Maar als mensen aan boord komen voor Kinect, dan wordt het zeker een succes. Dan hebben ze de Wii aan de ene kant, en Kinect aan de andere. Het is wel duidelijk dat ze dan verliezen. Ik denk nog steeds dat het een reactie is van Sony op ons. Ze dachten, shit ze komen met iets, we moeten snel iets verzinnen, laten we devs opzadelen met rare lollies. Ze gaan het in september lanceren met hoeveel titels? Het is te vaag voor woorden.”

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
8 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Denk dat beide systemen gaan falen. Mensen die wapper games willen spelen hebben allang een wii gekocht. En non gamers die ook willen wapperen zoals je moeder die hebben alleen maar van de wii gehoord en weten niet eens wat een playstation of een xbox is dus die zal je er ook niet mee bereiken. De wii blijft marktleider op het gebied van wapper games. En Sony en Microsoft doen het er een beetje bij en daarom zullen ze beide falen. Oh en wie had gedacht dat Sony met een debielere controller zou komen dan Nintendo ­čś« ­čśë

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Laten we niet vergeten dat beide motion controllers aanvullingen zijn op al complete systemen. Je hoeft ze niet aan te schaffen als je d’r niks in ziet. Persoonlijk ben ik veel nieuwsgieriger naar Kinect dan naar Move. Move vind ik te veel op de Wii Motion control lijken en voegt eigenlijk niet veel bijzonders toe dan de interactie met de PS3 mic. Kinect is wat dat betreft veel revolutionairer en kan erg leuk worden. Mits het goed werkt natuurlijk.

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Kinect is een betere technologie, maar het kan problemen opleveren als je niets in je hand hoeft te houden. En het tracken heeft ook problemen icm. fitness games en dergelijke, waarbij je apartere houdingen aanneemt. Maar vind beide wat overbodig.

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Als ik er ??n van de twee moet kopen dan wordt het overduidelijk Kinect, nouja ik heb alleen een xbox 360 dus ik heb weinig keus :p

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Kan mij eigenlijk helemaal niets schelen welke beter wordt, Kinect of Move. Maar hoe Microsoft nu praat over Sony’s Move gun ik het Sony meer tot succes. (6)

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

37 om precies te zijn:D

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden
Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

wtf? Hoe oud is die kerel ­čśë


Naar boven
8
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x