Meer Duke Nukem in de planning voor de toekomst

thumbnail

Hoewel Duke Nukem niet al te positief werd ontvangen door de pers is het Strauss Zelnick die alvast in durft te gaan op de toekomst van de franchise. Volgens de Take Two Interactive topman zal er nieuwe content gaan komen voor de Duke. Via de Forbest laat de woordvoerder weten dat er nieuwe software zal gaan komen in de toekomst, al wil de man nog niet nadrukkelijk zeggen dat het gaat om een volledig nieuwe game in de reeks. Duke Nukem Forever kwam deze maand uit voor de PC, Xbox 360 en PS3 en kreeg vooral kritiek door de achterstallige techniek die Gearbox, ontwikkelaar van het spel, gebruikt zou hebben voor het spel.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Wordt dan wel vet. Gearbox moest nu gewoon die oude shit gebruiken, dus daarom is de game beetje ouderwets, maar als ze een nieuw deel maken komt het helemaal goed.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Gearbox moet een Duke Nukem maken ala Borderlands, dat zou vet zijn imo. Die hebben ze ook ontwikkeld en was gewoon geweldig. Iets minder RPG-elementen erin en iets minder grote omgevingen en je kan een geweldig spel ervan maken.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Ik denk dat als ze een nieuw deel mogen maken en deze van de grond af aan mogen opbouwen het een echt goede game kan worden, niet zoals nu. Ik snap wel dat ze achterstallige techniek hebben gebruikt, want anders moest gearbox de hele game opnieuw gaan maken.


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box