Maak je eigen faceplate voor de Xbox 360 met je printer

thumbnail

De mannen van Nyko hebben iets wel heel origineels weten te verzinnen om zo gebruikers hun eigen faceplates te kunnen laten produceren. Het is namelijk mogelijk om met de nieuwe GameFace 360 kit eigen gemaakte faceplates te ontwikkelen en deze uit te laten printen. De ingenieuze manier om zo eigen gemaakte designs als faceplate te gebruiken kost in totaal 20 dollar en bestaat uit 2 snap-together plates (base en front). Gebruikers kunnen vervolgens software downloaden en hun eigen plaatjes designen en uitprinten. Het design kan vervolgens tussen de Xbox 360 en de plate gezet worden waarna het dus net lijkt alsof je een echte faceplate in die stijl gekocht hebt. Uiteraard is een goede printer met fotokwaliteit wel een vereiste. De kit brengt overigens ook 15 standaard templates met zich mee welke op hoge kwaliteit gemaakt zijn. Meer info rondom dit alles kun je hier onder andere vinden.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box