Logitech biedt gamers volledige controle met het G13 advanced gameboard

thumbnail

Of je nu gijzelaars bevrijdt, met je gilde een spannende quest onderneemt of ‘gewoon’ de mensheid redt van de ondergang: het laatste waar je dan aan wilt denken is de vermoeidheid in je hand of het per ongeluk aanslaan van de verkeerde toets. Geen zorgen, er is een oplossing. Logitech introduceert vandaag het Logitech G13 advanced gameboard – een hybride games toetsenbord dat speciaal is ontworpen om een Logitech toetsenbord en muis aan te vullen. Het doel? Nóg beter presteren in games.

“Als je een serieuze gamer bent, dan is een G13 gameboard een onmisbare aanvulling”, zegt Ruben Mookerjee, Logitech product marketing directeur van de gaming business unit. “In tegenstelling tot andere gameboards, die voornamelijk gericht zijn op programmeerbaarheid, is het G13 advanced gameboard gebaseerd op de bewezen principes van het bekroonde Comfort Wave ontwerp. Voor een ontdekkingstocht in World of Warcraft of deelnemen aan een LAN party, het G13 gameboard geeft je een groot voordeel ten opzichte van gamers die zonder dit krachtige hulpmiddel spelen.”

De ergonomische vorm en uitgebreide functionaliteit verlegen de grenzen van het (on)mogelijke. Het Logitech G13 advanced gameboard is dé perfecte aanvulling op het Logitech® G15 keyboard voor gamers en sluit naadloos aan bij andere producten in de G-reeks.

Het G13 gameboard biedt optimaal comfort dankzij ronde vormen die aalsluiten bij de natuurlijke vorm van de hand. De toetsen zijn daarbij op de tast vindbaar. Met drie verschillende speelmodi, 25 programmeerbare toetsen en een programmeerbare analoge stick biedt het G13 gameboard in totaal 87 manieren voor input in een spel (software-installatie vereist). Alsof dit nog niet genoeg is, kunnen verschillende games gekoppeld worden aan profielen. Het is zelfs mogelijk om macro’s te creëren tijdens het spelen. Pauzeren is niet nodig.

Een ander groot tactisch voordeel voor gamers is het GamePanel LCD scherm met een afmeting van 160 x 43 pixels. Hierop worden live gamestatistieken, systeeminformatie en boodschappen van andere spelers getoond.

Het G13 gameboard is verder ook voorzien van toetsen met achtergrondverlichting. In slecht verlichte omgevingen is het vinden van de juiste knop zeer eenvoudig. Als ´finishing touch´ is het ook mogelijk om te kiezen uit honderden verschillende kleuren. Gamers kunnen het gameboard visueel naar eigen inzicht aanpassen.

Het G13 Gameboard biedt ook een handige functie voor fanatieke laptop gamers: een onboard geheugenfunctie om vijf profielen op te slaan en mee te nemen naar de eerstvolgende LAN party. Het G13 gameboard is daarnaast ook naar eigen inzicht te voorzien van pre-geconfigueerde instellingen voor diverse populaire games waaronder World of Warcraft: Burning Crusade, Lord of the Rings Online, Shadows of Angmar, Call of Duty® 4: Modern Warfare en tal van andere titels.

Dankzij een verzwaarde, strategisch geplaatste voet beweegt het G13 gameboard niet- of nauwelijks tijdens het spelen en plaveidt hiermee de weg naar een solide overwinning.

Het Logitech G13 advanced gameboard is vanaf december verkrijgbaar voor een winkeladviesprijs van 79,99 Euro.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x