Kotaku komt met nieuws rondom PlayStation Home

thumbnail

Enige tijd geleden wisten we al te vertellen dat de PlayStation 3 een geheime feature met zich mee zou gaan brengen. Wat voor feature dit echter zou zijn werd niet geheel duidelijk maar daar lijkt de Kotaku inmiddels wel achtergekomen te zijn. Zij zijn namelijk met het bericht naar buiten gekomen dat Sony op de aankomende GDC (7 maart aanstaande) PlayStation Home gaat introduceren.

Volgens Kotaku zou het hierbij gaan om het maken van een eigen avatar (deels vergelijkbaar met het Mii-systeem) en krijgt deze een eigen huisje toegediend. Tijdens het spelen van games kun je nieuwe objecten unlocken om te plaatsen in dit huis. Elke beloning zal een link hebben met de game waarin je een soort van achievements gehaald hebt. Het is dus een soort van combinatie tussen Nintendo’s Mii-ststeem en Microsoft’s huidige achievements.

Nu klinkt dit natuurlijk vrij ongeloofwaardig maar de brief die Sony direct naar de betreffende bron wist te sturen maakt het allemaal wat realistischer. Het gerucht zou dan ook eventuele gevolgen hebben voor Kotaku, daar waar zij eventueel verbannen zouden worden van de persconferentie op de GDC. Inmiddels is alles rondom de Home feature alweer bijgelegd tussen Sony en Kotaku.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx