Reageer op: VN-onderzoeker pleit voor afschaffen Sinterklaasfeest

Home Forums Algemene discussies VN-onderzoeker pleit voor afschaffen Sinterklaasfeest Reageer op: VN-onderzoeker pleit voor afschaffen Sinterklaasfeest

#555054
StrummerStrummer
Deelnemer
83

Kijk er niet van op eigenlijk, wij Nederlanders laten iedereen maar binnen in ons land, iedereen is welkom en Nederland is een land van allerlei culturen. Alles kan en mag in Nederland en het erge is, niet Nederlanders krijgen het ook voor het zeggen.

Quote:

In totaal telt Nederland 190 nationaliteiten. Ruim 900.000 inwoners hebben twee nationaliteiten. Amsterdam telde op 1 januari 2009 ruim 170 nationaliteiten en is daarmee de stad met de meeste nationaliteiten ter wereld.

De mensen die het racistisch vinden zijn voornamelijk ‘zwarte’ mensen, en aangezien Nederland dol is op ‘zwarte’ mensen is het gewoon iets wat je had kunnen verwachten. 5 jaar terug werd je voor racist uitgescholden als je op Wilders stemde, kijk hoeveel mensen er nu voor Wilders zijn… zegt genoeg lijkt me.


Naar boven
jeroen
Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
Holler Box