Home Forums Games discussies Nvidia in winst Reageer op: Nvidia in winst

#122259
DemoniCEVLDemoniCEVL
Deelnemer
15

Max Payne 2 draait zelfs op een oude pc met gf fx 5200 of radeon 9000 nog wel vlot, het heeft gewoon een hoog geoptimaliseerde engine, en hoewel sommige van jullie zoiets misschien moeilijk kunnen geloven, is het helemaal niet zo’n zwaar spel, het merendeel is gebaseerd op de max payne 1 engine, de omgevingen zijn niet al te ingewikkeld, alleen maar goeie textures geen al te ingewikkelde high_polygon voorwerpen en gebouwen e.d., en ook de character physics zijn hetzelfde als die uit deel 1 afgezien van de toevoeging van Havoc, een High_performance engine toevoeging die ook niet veel vergt.

Maar met een geforce 3 kun je nog wel ff vooruit, het zal zeker niet alles op high detail kunnen draaien, maar volgend jaar, en in december, hoe raar het ook is wordt verwacht dat veel videokaarten worden afgeprijsd, dus ik zou nog ff wachten, en dan kun je over een tijdje een radeon9600Pro of hoger kopen, of een GF FX5700 of hoger(hoewel ik dat niet aanraadt, gezien de meeste benchmarks op het moment toch beter presteren met radeon, door nvidia’s zwakke dx 9.0 implentatie, hoe raar dat ook mag zijn.

(vinpower +1)


Naar boven
jeroen
Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
Holler Box