Reageer op: Lite on dvd brander

Home Forums Games discussies Lite on dvd brander Reageer op: Lite on dvd brander

#121186
Gaming247Gaming247
Deelnemer
15

DemoniC wrote:

Je kunt beter ff wachten totdat er branders komen die zowel de + als – standaarden ondersteunen(dvd+r,dvd-r etc.) Er zijn er al een paar, maar die schrijven maar op 2,4(jah, dat is een dvd-brand-snelheid) Verder komt op het moment de NEC-1300series als beste uit alle tests, en die is er al voor zo’n 130euro. Ik heb er ook een, en kan zeggen dat ie uitstekend werkt.(4x dvd branden,NEC1300A) Dus als je dan toch al een dvd-brander wilt. 😈 En het is zowieso ideaal om images van je hd mee te maken met bijv, norton ghost, op high compression past de volle 120gig op zo’n 3 dvd’s. ipv (heel veel cd’s)


@Neo
, 4 euro voor 1 dvd! damn, ik koop dus niet bij jullie, ik heb laatst op een pc discount beurs platinum dvd’s gekocht 25 in een spindel voor 37,50.(de goeie 4x dvd’s!) Ik durf bijna niet te vragen wat voor speed dvd’s jullie dan verkopen voor dat geld!?

En hoe lang denk je dan dat die platinum dvds mee gaan als je die over 3 jaar nog een keer nodig hebt zal hij echt niet zo goede kwaliteit zijn hoor


Naar boven
jeroen
Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
Holler Box