Reageer op: Wat vinden jullie van voetbal???

Home Forums Algemene discussies Wat vinden jullie van voetbal??? Reageer op: Wat vinden jullie van voetbal???

#121131
DemoniCEVLDemoniCEVL
Deelnemer
15

Zowel het spelen van voetbal zuigt(en dat zeg ik niet omdat ik er nou zo slecht in ben), als het kijken ernaar. Al die heisa om zo’n zielige uitgemolken balsport. Ze krijgen daar ook nog eens miljoenen voor betaald, zijn de halve tijd geblesseerd, constante rellen die erover onstaan, doden die vallen alleen vanwege een potje voetbal, om dan nog maar te zwijgen over onze zogenaamde nationale teams. Meestal is net een kwart van het team echt nederlands. :?

Maar ik ben zowieso al geen grote fan van ook maar een enkele sport. Ik kan me bijvoorbeeld maar moeilijkvoorstellen dat je bijv blij bent als Ajax, ofzo wint. Wat heb jij der nou aan dat Ajax wint? Waarom ben je in eerste instantie fan geworden van een bepaalde club? Ik vind het nogal vaag hoor, nog afgezien van het feit hoe druk mensen zich kunnen maken, als iemand bijvoorbeeld voor een andere club is, of als er een wedstrijd is verloren ofzo. En dan erger ik me er ook nog eens aan dat bijv. op TV alles moet wijken als er weer eens zo’n K*T wedstrijd is. 👿


Naar boven
jeroen
Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
Holler Box