Reageer op: beste shooter die uitkomt

Home Forums Games discussies beste shooter die uitkomt Reageer op: beste shooter die uitkomt

#121032
DemoniCEVLDemoniCEVL
Deelnemer
15

Ja, dat heet Havoc Physics Engine. Persoonlijk wacht ik op Doom III, de beta was wel leuk, max Payne 2 had ik al een maand voordat ie uitkwam, en die speel je binnen een paar uur uit, stelt echt niks voor dat spel.

En ik heb die zogenaamde pre-gold versie gespeeld van half-life 2, maar ik denk niet dat het veel wordt. Ook al kun je dat natuurlijk niet beoordelen aan de hand van zó’n beta, Valve lijkt idd net zoals anonymous(die hacker) zei, dat ze niet erg ver waren. En de zogenaamde goede AI, en geen scripted events meer is al helemaal gelul.

Die soldaten uit dat e3 level trappen hoe dan ook de deur in, zelfs al heb je ze al doodgeschoten, dan vliegt die deur alsnog uit het niets open.(non-scripted my ass) Die zombies die worden verhakselt in die propellor is zo scripted als wat, want zodra je dat ding aanzet beginnen ze naar de propellor te lopen zodat ze cool worden gesneden, maar zet je dat ding niet aan, dan lopen ze er ineens wel omheen, alsof ze dat niet zouden kunnen als ie aanstaat.


Naar boven