ID Software laat weer iets meer los over Rage

thumbnail

Er is weer informatie bekend gemaakt omtrent de game Rage welke in de maak is bij ID Software. Het concern laat weten dat de omgevingen in het spel constant anders zullen zijn en een unieke stijl met zich meebrengen. Dit is te danken aan de Tech 5 engine, waarop het spel zal draaien. De game zal op 60 hz werken op alle platformen, zo laat de ontwikkelaar tevens weten.

Volgens hetzelfde concern zal Rage een multiplayer gaan krijgen, al wil men nog niet te veel daarover vertellen. In ieder geval zal deze anders zijn dan we gewend zijn van diverse andere games, zo belooft ID Software. Het spel zal verder niet in 1080p gaan draaien, een kleine teleurstelling dus. Je zult als speler zijnde altijd de beschikking hebben over een bolide waarmee je in de omgevingen kunt rondscheuren. De shooter zal daarnaast geen moraalsysteem bevatten en zal op de Xbox 360 verschijnen op 2 discs.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Nice post. The info presented here was the best I could find all day lehgtny, and I have been searching hard on the Internet. I believe you should put this up on a big social bookmarking website, you will find that it spreads like wildfire Cheers dave

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Beetje teleurstellend dat de game niet in 1080p gaat draaien, had ik eigenlijk toch wel verwacht van een ontwikkelaar als ID. De titels die w?l 1080p zijn kun je op ?en hand tellen momenteel. Overigens ben ik wel benieuwd wat voor soort Multiplayer het dan is en of het een team based game wordt.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx