Het is nergens veilig in Red Dead Redemption screens

thumbnail

Rockstar heeft met Grand Theft Auto een geweldige standaard gezet voor sandbox games. Maar toch is het vreemd dat de setting regelmatig hetzelfde bleef, een stad met hoge gebouwen. Voorbeelden zijn Infamous, Prototype, Saints Row en Crackdown, allemaal games die zich afspeelden in een stad in de tegenwoordige tijd met (soms) enkele aanpassingen. Blijkbaar dacht Rockstar hier hetzelfde over, want zij komen nu zelf met een nieuwe sandbox game Red Dead Redemption. Een game die zich afspeelt in het Wilde Westen en jou avonturen laat beleven met een cowboy. De setting geeft in ieder geval genoeg mogelijkheden voor interessante gameplay. Natuurlijk is de vergelijking met GTA snel gemaakt en dat is zeker niet slecht.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
6 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Wat ziet dat er goed uit,ik heb hem al gepreorderd.

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Dit wordt zeker wel een topper. Verhaallijn zal ongetwijfeld weer heel vet worden en ik denk dat er genoeg te beleven valt in het western sfeertje:)

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Dit word wel een kopertje. Vind het wel leuk om afwisseling te hebben in sand box games. Dan een stedelijke game, dan een game zoals deze. En rockstar kennende word het verhaal geniaal.

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

ik hoef gelukkig geen keuzes te maken maar ja werk en woon nog bij mijn ouders dat is mijn geluk

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

@ TmoomT, Hoeft geen min punt te zijn om met het paard te gaan, je kan moeilijk met een ferarri langs scheuren of wat?:p Ik durf te wedden dat je gewoon kan reizen, met de koets ofzo. Net zoals de taxi in GTA IV. En het paard ziet er wel snel uit. Ik heb er alle vertrouwen in. Maar dit wordt zeker een brute game en het ziet er gelikt uit. Vooral de western stijltje spreekt me aan, omdat je dan gewoon keihard kan knallen met een shotgun of revolver. JHEE-HAAA!!

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Ik kijk erg uit naar deze game. Ik ben bang dat ik moeilijke keuzes moet gaan maken dit jaar aangezien er zoveel goeie games uitkomen. Deze game staat in ieder geval op de 2de plaats op mijn lijstje (vlak na Mass Effect 2 en vlak voor Bioshock 2). Screens zien er erg vet en realistisch uit!


Naar boven
6
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x