Halo 3 ViDoc is work in progress

thumbnail

Vandaag komt Bungie met een nieuwe videodocumentary (ViDoc) van Halo 3. Bungie heeft hierbij direct informatie losgelaten om diverse geruchten te kunnen voorkomen. Zo zullen in deze ViDoc niet de uiteindelijke graphics van de game laten zien worden. Het betreft work in progress op dit moment. De software zal daarnaast enkel via de Xbox Live Marketplace verkrijgbaar zijn en zal rond 2 uur ‘s nachts (PST tijd) online komen. In Nederland komt dit neer op ongeveer 11 uur ‘s morgens. Na de ViDoc zullen er ook gelocaliseerde video’s gaan verschijnen, waarschijnlijk nog binnen 24 uur. Naast deze versie zal binnenkort ook een aparte versie op het internet gaan verschijnen voor de liefhebbers zonder Xbox Live. Deze zal zowel in HD, als in SD-formaat te zien zijn. In totaal zou de docu exact 7 minuten duren.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box