Gran Turismo 5 dev degradeert andere racing games

thumbnail

Polyphony Digital hoofd Kazunori Yamauchi heeft via de Eurogamer.dk laten weten dat het concern niet kijkt naar andere racing games die op de markt komen. Het gaat volgens hem om hetgeen wat de developer zelf wil nastreven. De woordvoerder zegt zelfs nog geen 5 minuten aan de slag te kunnen gaan met andere titels gezien de relatief lage kwaliteitsnorm.

“We kijken niet naar andere games terwijl we Gran Turismo ontwikkelen. Het is gebaseerd op wat wij willen met het spel. In feite, ik vind het moeilijk om andere games ook maar 5 minuten achtereen te spelen. De lage kwaliteit schijnt door in andere games.” De man toont veel vertrouwen dus in Gran Turismo 5, welke in de zomer van dit jaar in Japan moet gaan verschijnen, als de titel niet wederom uitgesteld wordt.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
10 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Anoniem

PGR5 is arcade geen simulatie 😉

Anoniem

En anders speel ik wel PGR 5 die vast ook nog wel klaar is voor GT5.

Anoniem

Op basis van de demo koop ik hem niet meer. De physics hadden top moeten zijn, maar is niet zo. Zeker beter dan arcade racers maar geenszins in de buurt van de kwaliteit van de physics van de concurrent helaas.

Anoniem

Krijg steeds minder respect voor deze gasten. Helemaal als je even het artikeltje leest van de E3 waar een aantal developers van Polyphony op de Forza Motorsport 3 stand stonden om de game te spelen… en dan dood leuk een tijdje later met zulke uitspraken komen terwijl ze hun game steeds maar blijven uitstellen. Ik heb nog geen eind product van ze gezien 🙄 Laat de final game maar voor zichzelf spreken ipv domme uitspraken te maken. Ze gaan zo alleen maar hard op hun bek als de game niet heel erg goed blijkt te zijn.

Anoniem

nou ik heb het spel gedownload.. doet het spel het niet.. Lkkr dan

Anoniem

sorry hoor, maar die man kraakt alle andere race games af terwijl deze de hele tijd wordt uitgesteld, maar ik vind de GT series dope, heb wel zin in, maar die gast moet niet doen alsof dit de shit is, want dat moeten we nog maar af zien, de demo vond ik wel ok. En zowiezo vind ik echt dat het schade model vol erin moet gebeukt worden. Ook al is het natuurlijk niet de bedoeling om te botsen, maar als je alles zo realistisch wil maken doe het dan gelijk goed.

Anoniem

Hij word wel steengoed.

Anoniem

5min dan heb ik net de controls gechecked.

Anoniem

Tja een boute uitspraak. Dan moet GT5 dan maar bewijzen dat zijn game de absolute top is in dit genre.

Anoniem

“In feite, ik vind het moeilijk om andere games ook maar 5 minuten achtereen te spelen.” Ouchhh.. Vind zulke uitspraken altijd maar gevaarlijk voor een ontwikkelaar.


Naar boven
10
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x