Gran Turismo 5 dev degradeert andere racing games

thumbnail

Polyphony Digital hoofd Kazunori Yamauchi heeft via de Eurogamer.dk laten weten dat het concern niet kijkt naar andere racing games die op de markt komen. Het gaat volgens hem om hetgeen wat de developer zelf wil nastreven. De woordvoerder zegt zelfs nog geen 5 minuten aan de slag te kunnen gaan met andere titels gezien de relatief lage kwaliteitsnorm.

“We kijken niet naar andere games terwijl we Gran Turismo ontwikkelen. Het is gebaseerd op wat wij willen met het spel. In feite, ik vind het moeilijk om andere games ook maar 5 minuten achtereen te spelen. De lage kwaliteit schijnt door in andere games.” De man toont veel vertrouwen dus in Gran Turismo 5, welke in de zomer van dit jaar in Japan moet gaan verschijnen, als de titel niet wederom uitgesteld wordt.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  10 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  PGR5 is arcade geen simulatie 😉

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  En anders speel ik wel PGR 5 die vast ook nog wel klaar is voor GT5.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Op basis van de demo koop ik hem niet meer. De physics hadden top moeten zijn, maar is niet zo. Zeker beter dan arcade racers maar geenszins in de buurt van de kwaliteit van de physics van de concurrent helaas.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Krijg steeds minder respect voor deze gasten. Helemaal als je even het artikeltje leest van de E3 waar een aantal developers van Polyphony op de Forza Motorsport 3 stand stonden om de game te spelen… en dan dood leuk een tijdje later met zulke uitspraken komen terwijl ze hun game steeds maar blijven uitstellen. Ik heb nog geen eind product van ze gezien 🙄 Laat de final game maar voor zichzelf spreken ipv domme uitspraken te maken. Ze gaan zo alleen maar hard op hun bek als de game niet heel erg goed blijkt te zijn.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  nou ik heb het spel gedownload.. doet het spel het niet.. Lkkr dan

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  sorry hoor, maar die man kraakt alle andere race games af terwijl deze de hele tijd wordt uitgesteld, maar ik vind de GT series dope, heb wel zin in, maar die gast moet niet doen alsof dit de shit is, want dat moeten we nog maar af zien, de demo vond ik wel ok. En zowiezo vind ik echt dat het schade model vol erin moet gebeukt worden. Ook al is het natuurlijk niet de bedoeling om te botsen, maar als je alles zo realistisch wil maken doe het dan gelijk goed.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Hij word wel steengoed.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  5min dan heb ik net de controls gechecked.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Tja een boute uitspraak. Dan moet GT5 dan maar bewijzen dat zijn game de absolute top is in dit genre.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  “In feite, ik vind het moeilijk om andere games ook maar 5 minuten achtereen te spelen.” Ouchhh.. Vind zulke uitspraken altijd maar gevaarlijk voor een ontwikkelaar.


  Naar boven
  10
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box