Famitsu geeft Resident Evil: Umbrella Chronicles een datum

thumbnail

Gisteren verschenen er nog enkele scans in de Famitsu van het spel Resident Evil: Umbrella Chronicles en inmiddels zijn er weer enkele scans verschenen van het spel, dat exclusief zal zijn voor de Nintendo Wii. Speciaal is echter de releasedatum die hierbij gekomen is en welke ook op de Famitsu website te vinden is. Het spel zou namelijk vanaf 15 november aanstaande in Japan verkrijgbaar zijn. De uitgever van het spel heeft dit nog niet officieel weten te bevestigen.

Resident Evil: The Umbrella Chronicles laat spelers een inktzwarte nieuwe dimensie van Resident Evil ontdekken. Spelers vuren vanuit een eerstepersoons perspectief op de monsters in beeld, waarbij diverse paden gevolgd kunnen worden en de omgevingen zijn volgepakt met interactieve elementen. Spelers blijven op het puntje van hun stoel met een uitgebreid arsenaal wapens en tal van nieuwe en bekende gruwelmonsters.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box