Fallout 3 DLC vormt de Deal van de Week

thumbnail

Er is op deze maandag weer een mooie Xbox Live Deal van de week verschenen. Het betreft alle 5 de expansions voor de Role Playing Shooter Fallout 3 die in prijs verlaagd zijn. Het gaat om een prijsverlaging van maarliefst 50% die geldt voor Gold-members. Uiteraard moet je de game Fallout 3 wel in bezit hebben om gebruik te kunnen maken van de downloads. De korting brengt de prijs naar 400 Microsoft punten per pakket. De aanbieding geldt enkel deze week.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  5 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  …Deze Fallout DLC is al meerdere keren Deal of The Week geweest en met kerst in de aanbieding geweest en met de zomer geloof ik ook nog… wordt nu wel es tijd om wat andere DLC in de aanbieding te doen. Leuk en aardig, maar ze hoeven niet steeds weer dezelfde DLC in de aanbieding te doen 🙄 Maar wel goed dat ze zijn begonnen met een poll te maken wat de Deal of the Week zou moeten zijn, dan krijg je iedergeval niet dezelfde DLC steeds weer in de aanbieding. Laat de gamers zelfs beslissen…. al geldt dat weer… Lees verder »

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Wanneer voor PS3???????:)

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Nice deal, zeker de points waard als je ze nog niet hebt. Grave heeft trouwens wel een punt, zeg.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Leuk, maar dit is al de 3e keer in korte tijd dat ze alle Fallout DLC als deal van de week of Kerst deal hebben…. denk dat onderhand bijna iedereen ze wel heeft. Hoevaak willen ze die DLC in de aanbieding gooien. heb liever wat nieuws ipv steeds herhalende aanbiedingen. Voor 400 MS per DLC zeker een must buy, maar kan me niet voorstellen dat er nog mensen zijn die ze nog niet allemaal hebben.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Vind wel dat ze de laatste tijd goed aanbiedingen hebben. Of is dit soms om te voorkomen dat meer Xbox gamers overstappen naar concurrent Sony.


  Naar boven
  5
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx