Eindejaarsprijsvraag fase 3: Win Brütal Legend (360) en Bakugan Battle Brawlers (PS3)

thumbnail

Evilgamerz houdt de komende tijd enkele interessante prijsvragen om hiermee de naderende feestdagen te vieren met jullie. We geven diverse toppers weg voor diverse platformen. De prijsvragen zullen in diverse fases op onze website verschijnen en vandaag is fase 3 van start gegaan met wederom enkele interessante titels die je kunt winnen. De vereisten die er zijn voor alle prijsvragen zijn uiteraard ook weer aanwezig. Je dient geregistreerd te zijn, wat je hier uiteraard kunt doen, en je LVL (level) niveau dient bij deze derde prijsvraag voor 14 januari 2010 op ten minste LVL2 te zijn. Activiteit is dus ongetwijfeld een pre bij je deelname. Daarnaast dient uiteraard ook een vraag goed beantwoord te worden.

Vandaag zijn het de onderstaande games die gewonnen kunnen worden. Met dank aan onze uitgevers uiteraard:

– Brütal Legend (Xbox 360)
– Bakugan Battle Brawlers (PS3)

Evilgamerz gaat aan de hand van je profiel na of je in het bezit bent van specifieke platformen. Hierdoor kunnen mensen die geen PS3 hebben bijvoorbeeld dus ook geen PS3 games winnen en maken zij automatisch kans op de overige prijzen. Specificeer dus welke platformen je hebt in je profiel! Anders ding je niet mee naar bepaalde prijzen voor specifieke platformen.

De prijsvraag is inmiddels afgelopen

Alle prijsvragen die onderdeel vormen van de eindejaarsprijsvraag eindigen op 14 januari 2010. Redactie is uitgesloten van deelname. Wij nemen contact op met de winnaars via hun e-mail adres welke in hun profiel vermeld staat. Clone accounts zijn niet toegestaan.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx