Eerste details voor Spider-Man: Shattered Dimensions

thumbnail

Activision Publishing, Inc. en Marvel Entertainment hebben de eerste details vrijgegeven van Spider-Man: Shattered Dimensions, de nieuwste game van deze altijd heldhaftige muurkruiper. De game ligt vanaf september 2010 in de schappen. In het spel reis je door vier werelden als vier compleet verschillende Spider-Mans, elk uit een ander Marvel-universum. Twee van deze vier universums zijn vandaag bekendgemaakt: The Amazing Spider-Man en Spider-Man Noir.

Als Spider-Man ontdek je veel verschillende gameplay-mogelijkheden en indrukwekkende omgevingen. Zo bevat het Amazing Spider-Man-universum vernieuwende gevechtsmogelijkheden voor je web en graphics die verwijzen naar dit klassieke tijdperk uit het leven van de legendarische superheld. Het Spider-Man Noir-universum bevat juist een listige Spider-Man die toeslaat vanuit de schaduw. In dit universum ligt de nadruk meer op het stilletjes uitschakelen van tegenstanders. Deze sluipactie vindt plaats in een filmische zwart-witomgeving geïnspireerd door de jaren 30.

“Het verhaal van Spider-Man: Shattered Dimensions verbindt vier unieke werelden met elkaar”, aldus Rob Kostich, hoofd Marketing, Activision Publishing, Inc. “Elk universum heeft zijn eigen unieke ontwerp en spannende missies. Hierdoor wordt je uitgedaagd om vijanden steeds op andere manieren te verslaan. Zo speel je weer nieuwe, krachtige moves vrij en doorloop je het verhaal.”

Het verhaal is geschreven door de bekroonde Marvel-comicsschrijver Dan Slott en neemt je mee op een missie om de magische energie te verzamelen van het in stukken gebroken ‘Tablet of Order and Chaos’. De stukken en de energie zijn verspreid over vier parallelle universums. Tijdens deze missie om de realiteit te herstellen, word je uitgedaagd om te vechten tegen populaire vijanden zoals de dodelijke Kraven en een nooit eerder vertoonde Noir-versie van Hammerhead.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Hopelijk wordt het nu eindelijk eens een sterke game ipv leunen op een bekende naam.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Weet je, dat klinkt eigenlijk best leuk. De geweldige games op de eerste PlayStation waren super, maar nu ben ik de serie een beetje uit het oog verloren. Wie weet krijgt deze game mij weer verslingerd (:p) aan de serie.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box