EA komt begin oktober met multiplayer beta Medal of Honor Warfighter

thumbnail

Als twee supersoldaten het tegen elkaar opnemen, wie komt er dan tevoorschijn als overwinnaar? Deze eeuwenoude vraag wordt in oktober gesteld, én beantwoord. Danger Close Games, een studio van Electronic Arts, heeft vandaag de openbare multiplayer-bèta van Medal of Honor Warfighter aangekondigd voor spelers uit de hele wereld. In dit vernieuwende multiplayer-ontwerp nemen de beste soldaten uit tien verschillende landen het tegen elkaar op om te zien wie de allerbeste krijger is. Maak een keuze uit 12 verschillende Tier 1-eenheden en speel online als een elitesoldaat van deze Special Forces. Strijd mee met de Britse SAS, Duitse KSK, de Spetsnaz Alfa Group uit Rusland, de UDT uit Korea of met de Amerikaanse Navy SEALs. Medal of Honor Warfighter wordt verzorgd door de geavanceerde technologie van de Frostbite 2-engine en is de enige shooter met een multiplayer-speltype waarin de allerbeste soldaten van de wereld het tegen elkaar kunnen opnemen.

Alle fans die meestrijden kunnen samen de video van Linkin Park van het nummer “CASTLE OF GLASS” ontgrendelen. EA zal de video vijf dagen na de release van de bèta uitbrengen, maar de community kan dit versnellen door de bèta samen drie miljoen keer te downloaden. Het concept voor de muziekvideo van CASTLE OF GLASS is het resultaat van de directe samenwerking tussen de bandleden van Linkin Park en Danger Close Games. De muziekvideo wordt geproduceerd door Mothership en bevat visuele effecten en animaties die door Digital Domain voor Danger Close zijn gemaakt. De video bevat een unieke mix van live actiemateriaal met opnamen uit de gameplay van Medal of Honor Warfighter. Als je de bèta downloadt, ontvang je ook 60 minuten XP-verdubbeling als de volledige game wordt gelanceerd.

De bèta van Medal of Honor Warfighter beschikt over het compleet nieuwe multiplayer-speltype HotSpot, waarin spelers willekeurig geselecteerde locaties moeten aanvallen en verdedigen op de kaart Sarajevo Stadium in Bosnië. In operaties die zijn geïnspireerd op echte gebeurtenissen moeten teams van twee spelers het unieke coöp-systeem Fireteam aanwenden voor een competitief voordeel op het slagveld. De multiplayer-bèta van Medal of Honor Warfighter zal in oktober beperkte tijd beschikbaar zijn en wordt exclusief uitgebracht voor het Xbox 360 video game and entertainment systeem.

Medal of Honor Warfighter werd geschreven door echte Amerikaanse Tier 1-operators tijdens hun buitenlandmissies. De game is geïnspireerd op echte mensen, echte locaties en echte gevechtsoperaties en biedt spelers de meest authentieke militaire shooter-ervaring van het jaar dankzij de baanbrekende Frostbite 2-engine. Medal of Honor Warfighter bevat echte locaties uit de hele wereld in de singleplayer-campagne en introduceert internationale Tier 1-soldaten uit verschillende landen in het speltype Multiplayer, zodat spelers zelf kunnen bepalen voor welk land ze strijden.

Als je de Medal of Honor Warfighter Limited Edition reserveert voordat de game op 25 oktober wordt uitgebracht, ontvang je gratis het map pack Medal of Honor Warfighter The Hunt. Medal of Honor is in Europa vanaf 25 oktober 2012 verkrijgbaar voor het Xbox 360 videogame and entertainment systeem, het PlayStation 3 computer entertainment systeem en PC.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x