Drietal screens Spec Ops: The Line

thumbnail

In Spec Ops: The Line nemen spelers de rol van Captain Walker aan, een U.S. Delta Force soldaat op een huiveringwekkende missie om de damned 33rd squad van de U.S. Infantry te redden. Het verhaal speelt zich af in een door een zandstorm verwoest Dubai, waarmee Spec Ops: The Line 2K’s eerste stap is in het modern military genre. De game combineert het handelsmerk van 2K: diepgaande verhalen, met keiharde actie. Daardoor gaan spelers verder dan enkel simpele conflicten tussen goed of slecht.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  4 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Misschien wel weer een gewone shooter maar het toch ook wel over het vermaak en verhaal. Het moet gewoon boeiend blijven. Ik vind de setting wel interessant.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Jammer dat dit cinematics zijn, kheb liever een echte gameplay of screens zonder cinematic.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Weet nog niet echt wat ik van dit spel moet vinden! Ik vermoed dat het spel zich niet echt zal onderscheiden van andere shooters.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Is Australi? dan zo’n grote markt? Laat Microsoft eens wat meer aandacht aan Europa besteden ipv de meeste aandacht op Amerika te vestigen, misschien dat ze dan ooit ook een keer groter worden dan Sony in Europa. Europa is een veel grotere afzetmarkt. Zou mooi zijn als wij hier in NL ooit ook een keer wat meer features krijgen.


  Naar boven
  4
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx