Demo van strategiegame Tropico 3 verkrijgbaar

thumbnail

Het derde deel van de succesvolle strategiegame franchise, TROPICO 3, zal dit najaar worden gereleased voor PC en Xbox 360. Vanaf vandaag is de officiële demo voor de PC versie beschikbaar. In de rol van El Presidente kun je nu alvast kennismaken met deze game. De demo bestaat uit de tutorial en de eerste twee missies van de volledige game. De demo is te downloaden via Worthdownloading .

De demo bevat de volgende 2 missies:

MISSIE 1: Bananas

Het aftreden van de oude President van St. Helena was voor jou de perfecte gelegenheid om aan de macht te komen. Als nieuw staatshoofd is het jouw taak om dit kleine eilandstaatje welvarend te maken.
St. Helena is een compact eiland met vruchtbare gronden, die de aandacht hebben getrokken van de Amerikaanse voedselconglomeraat Fruitas LTD. Jij moet gebruik maken van de gringos om de financiële toekomst van het eiland en je eigen Zwitserse bankrekening veilig te stellen.

MISSIE 2: Second Chance

Een groep rebellen onder leiding van jouw tweelingbroer is erin geslaagd om je te verdrijven van jouw eigen eiland. Je hebt de hele schatkist meegenomen, een lift op een oude vissersboot geregeld en je toevlucht gezocht in jouw zomerverblijf op het eiland El Acantilado.

Jouw meest loyale aanhangers, eveneens verjaagd uit hun eigen huis, hebben je gevolgd. Jij neemt de last van het leiderschap op je en belooft hen een nieuwe start. Je nieuwe eiland is een droog en verlaten rotsblok. De rijke ijzerertsvelden op het eiland kunnen je de rijkdom bieden die je zoekt…

Tropico 3 is de nieuwste game in de lijn van de populaire strategiegame franchise Tropico en volgt de originele Tropico verhaallijn. Tropico 3 wordt ontwikkeld door Haemimont Games, die eerder de populaire ‘Imperium Romanum’ en ‘Grand Ages: Rome’ voor Kalypso Media ontwikkelde.

Tropico 3 is vanaf 16 oktober verkrijgbaar op PC en Xbox 360 en wordt in Nederland gedistribueerd door Koch Media.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  oeeh nice! demo is zeker nice! wel raar dat ik nog totaal niks over dit spel heb gelezen!


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box