De toppers van deze week

thumbnail

Ook deze week komen er weer heel wat mooie games uit. Voornamelijk voor de Xbox 360. Deze week mogen we namelijk het volgende gaan verwachten:

Tomb Raider: Legend (PC, PSP, Xbox, Xbox 360)

Zoals iedereen wel weet is Lara Croft meer dan een personage. Zij is de belichaming van alles wat een virituele chick in huis moet hebben. Ze heeft de attitude, ze kan tegen een stootje en heeft tevens ook de looks. In de jaren 90 werd Lara steeds bekender, dit door de ijzersterke gameplay waarin ze zich bevond. Helaas heeft ze ook mindere tijden beleefd. Crystal Dynamics doet er nu alles aan om de ijzersterke gameplay nieuw leven in te blazen. Na een rijtje enigzins teleurstellende games zoals Tomb Raider: Angel of Darkness en Tomb Raider: Last Revelation. Gelukkig komt er weer een nieuwe game in deze serie, Tomb Raider: Legend is de naam. Dit deel van de serie zal uikomen op de PSP, XBOX, PS2, PC en de Xbox 360.

Battlefield 2: Modern Combat (Xbox 360)

De Xbox 360 versie van Battlefield 2: Modern Combat (screen) zal complete reworked graphics gaan bezitten, een vernieuwde artificial intelligence gaan krijgen en er zal downloadable content binnen korte tijd beschikbaar gesteld worden via het Xbox Live netwerk. De graphics van de PS2 worden niet geport zoals in feite op een andere manier gezegd mag worden. Het gaat om compleet vernieuwde grafische eigenschappen. Op de vraag waarom EA niet gewoon de PC-versie gebruikte om deze te porten naar de Xbox 360 is EA simpel. ‘Battlefield gebruikt een compleet andere engine en heeft een geheel verschillende structuur dan Battlefield Modern Combat. Het is dan ook erg moeilijk hier gebruik van te kunnen maken.’ Vooral de omgevingen en de player models zouden een stuk realistischer gaan worden dan we vooralsnog gewend zijn van de gamesreeks. Eurogamer laat verder weten dat de beta die gespeeld werd niet al te best draaide (30 frames per seconde). Daarnaast zouden er de nodige bugs aanwezig zijn in het spel, EA doet er logischerwijs alles aan dit voor maart nog te herstellen.

Condemned: Criminal Origins (PC)

In deze game neem je het lichaam over van Agent Thomas. Deze meneer werkt bij de SCU (Serial Crimes Unit), een afdeling binnen de FBI die seriemoordenaars opzoekt en oppakt. Op een gegeven moment wordt je opgeroepen want er is een moord gepleegd op een model. Je moet naar een verlaten vies pand en bij aankomst gaat het dus om een bekende moordenaar. Tenminste, het patroon is bekend van de moordenaar. Een van zijn kenmerken is het achterlaten van etalage poppen zonder gezicht. Deze man doet dus geen normale dingen, dat is wel duidelijk. Als Agent Thomas heb je niet alleen te maken met deze moordenaar. De hele stad is in de ban van drugs, drugs en nog eens drugs. Overal waar je loopt zie je verslaafde mensen lopen. En ze willen maar 1 ding: jou de hersens inslaan of je aan stukken schieten. Lijkt me wel een gezellig stad. Nog een belangrijk aspect van de seriemoordenaar is dat hij rookt. Lijkt niet zo belangrijk, maar de geur van rook en het hoesten kunnen je nog wel eens van pas komen.

Overige releases

King of Fighters Neowave (Xbox)
Major League Baseball 2K6 (PSP, Xbox 360)
Odama (Gamecube)
Auto Assault Online (PC)

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x