De avonturen van Kuifje vanaf nu verkrijgbaar

thumbnail

Vanaf vandaag is de Ubisoft game De Avonturen van Kuifje: Het Geheim van de Eenhoorn verkrijgbaar voor de Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii en PC. Gebaseerd op de gelijknamige film geregisseerd door Steven Spielberg en mede geproduceerd door Spielberg, Peter Jackson en Kathleen Kennedy. De game is ontwikkeld door Ubisoft Montpellier in nauwe samenwerking met de filmmakers. De game zal zowel de fans van het eerste uur als nieuwe Kuifje fans de mogelijkheid geven om belangrijke gebeurtenissen uit de film opnieuw te beleven en te genieten van leuke coöperatieve avonturen en multiplayer uitdagingen. Omgevingen, personages, HD graphics en gameplay zijn geheel in lijn met de hoogwaardige graphics en productie van de film.

De game bevat drie verschillende modi: Solo, coöperatief en Challenge, voor meer dan 20 uur aan gameplay. De Solo modus van het spel volgt de gebeurtenissen van de film. Hierin worden verschillende elementen samen gebracht uit de originele Kuifje strips van Hergé’s De Krab met de Gulden Scharen, Het Geheim van de Eenhoorn en De Schat van Scharlaken Rackham, in één groots avontuur. Spelers zullen de betoverende omgevingen uit de film herontdekken, zoals Kapitein Haddock’s schip de Karaboudjan, het paleis van Ben Salaad en de exotische stad Bagghar. De solo game is een unieke combinatie van platform elementen, ontdekking, puzzelen en “exotische gameplay” zoals zwaardvechten, lucht gevechten en met een zijspan rijden. Spelers zullen in de huid van Kuifje en andere hoofdpersonages kruipen, elk met hun eigen persoonlijkheid en vaardigheden. Andere sidekicks zullen verschijnen als je hun hulp nodig hebt.

De coöperatieve modus speelt zich van begin tot einde af in de droomwereld van Kapitein Haddock. In een paar dagen tijd is de kapitein veranderd van een ‘oud aftakelend wrak op zee’ naar een directe afstammeling van een beroemde ridder van de koning. De dromen van de kapitein zijn hectisch en hij moet zijn gedachten op orde krijgen. Spelers gaan aan de slag als Kuifje, Kapitein Haddock, Bobby, Bianca Castafiore, Jansen & Janssen of Sir Francis Haddock en moeten elkaar helpen om nieuwe mysteries op te lossen. Ze moeten hun vaardigheden combineren en schatten verzamelen om nieuwe spannende levels vrij te spelen.

De derde modus, de Challenge Mode, is gemaakt voor iedereen die wat extra uitdaging wil. In deze modus kunnen spelers bij het zwaardvechten, zijspan rijden en de luchtgevechten, het opnemen tegen de AI om zo elkaars scores te proberen verbreken.

Tenslotte ondersteunt de Xbox 360 versie Kinect terwijl de PlayStation 3 versie PlayStation Move ondersteunt. Hiervoor zijn specifieke features ontwikkeld om het uiterste uit de platformen te halen. Toch kun je ook van beide versies zonder Kinect of PlayStation Move ten volle genieten.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Anoniem
Gast
Anoniem
5 maanden geleden

Het is gewoon Indy voor kinderen. Imo ook beter dan Indy! :clap:

Anoniem
Gast
Anoniem
5 maanden geleden

Het is GEEN TV, het is een monitor. Dus GEEN TV-tuner, geen TV-remote, GEEN overvloed aan goede inputs en GEEN televisie kwaliteit, oftewel overpriced junk want voor dat geld heb je een 32″ of 40″ TV van Samsung die vele malen beter is dan een Sony TV.

Anoniem
Gast
Anoniem
5 maanden geleden

Ga em zeker een keer halen zodar ie goedkoop in de budget bak ligt. Kuifje is cool 8) En de eerste reviews waren ook best wel ok.


Naar boven
3
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x