Claptrap’s New Robot Revolution DLC komt naar Borderlands

thumbnail

2K Games en Gearbox Software hebben vandaag aangekondigd dat Borderlands fans kunnen terugkeren naar Pandora’s ongastvrije omgeving om een nieuw vernietigend downloadable avontuur in Claptrap’s New Robot Revolution te beleven. Deze vierde add-on pack van de populaire franchise vol knallende en explosieve actie zal in september verkrijgbaar zijn via de Xbox LIVE® Marketplace voor Xbox 360 video game en entertainment systeem van Microsoft voor 800 Microsoft Punten en het PlayStation Network voor het PlayStation 3 computer entertainment systeem en PC voor € 7,99.

Claptrap’s New Robot Revolution nodigt single-player en co-op fans uit om een verwoestende Claptrap revolutie te onderdrukken, waarbij ze één van de vier beruchte personages op zoek naar de ongrijpbare ‘Vault’, moeten gebruiken. Het viertal zit vast midden in een verwoestende burgeroorlog tussen de goed bewapende vloot van Hyperion Corporation’s en het leger van verzamelde moorddadige Claptraps dat wordt geleid door hét personage waarop men met smart wachtte – de listige Ninja Assassin. Als kluishunters moeten spelers hun meningsverschillen uit het verleden met de Hyperion Corporation opzij zetten, voornamelijk de herhaaldelijk pogingen van de Corporation om hen om te leggen. Tegen een forse vergoeding voegen ze zich bij de vloot om te helpen de mechanische opstand in te dammen en de achterbakse kung-fu expert te dwarsbomen. De Claptrap die we kennen als Ninja Assassin.

“Een jaar geleden was Borderlands een onbekend merk dat door hard werken en veel passie één van de bestverkochte, claptastic en skagtacular games werd, die we ooit gemaakt hebben,” aldus Christoph Hartmann, president of 2K. “Een jaar later brengen we onze vierde DLC uit, Claptrap’s New Robot Revolution, die ons enthousiasme om hoogstaande en entertainende content te maken die de franchise verder uitdiept, onderschrijft. Niet alleen is het een mooi einde van de originele game, maar welke gamer houdt er niet van een door kung-fu gedreven Ninja Assassin Claptrap die wel raad weet met nunchucks?”

Net als de voorgaande DLC’s, biedt Claptrap’s New Robot Revolution uitgebreide co-op integratie die naadloos single en multiplayer ervaringen samensmelt. De game belichaamt de meest explosieve role-playing shooter lol die je kunt voorstellen. Claptrap’s New Robot Revolution bevat meer dan 20 nieuwe missies om geld buit te maken en veel nieuwe vijanden om omver te blazen. Inclusief nieuwe boss battles, groepen moorddadige Claptraps, goed bewapende Hyperion soldaten en lokale wezens die zijn geClaptrapd – inclusief crab-traps, rakk-traps en skag-trapps. Fans kunnen 10 extra skill points verdienen voor een totaal van 71 verkrijgbare skill tree points en drie extra backpack slots voor extra heftige wapens en uren gameplezier.

Borderlands, is door PEGI geschikt bevonden voor 18+ en is nu verkrijgbaar voor de Xbox 360, PlayStation 3 systeem en PC. The Zombie Island of Dr. Ned, Mad Moxxi’s Underdome Riot* en The Secret Armory of General Knoxx* add-on packs zijn allemaal apart verkrijgbaar op Xbox Live Marketplace voor Xbox 360 voor 800 Microsoft Points en op het PlayStation Network en PC voor € 7,99.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx