Campaign Starhawk duurt 5 tot 8 uur

thumbnail

Warhawk heeft nooit een singleplayer campaign gehad maar het vervolg Starhawk zal deze wel krijgen. Inmiddels heeft Lightbox Interactive bevestigd dat de singleplayer modus zo’n 5 tot 8 uren in beslag zal nemen. Via de Eurogamer heeft Dylan Jobe dit gezegd.

“Shooters duren tegenwoordig tussen de 5 en 8 uur, afhankelijk van hoe je door het spel heen gaat. Mensen reageren snel op de duur van een spel. Media zegt dat games te kort zijn, maar zo zie ik het niet. Als je shooters opnieuw speelt krijg je vaak dezelfde game ervaring. In onze game zullen de missies steeds een andere ervaring opleveren. Je kunt verschillende gebouwen bouwen op een andere manier en andere medailles unlocken. Je kunt er veel gameplay uit halen door de game op een andere manier te spelen.”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Awgh, ik had eigenlijk het tegenovergestelde van jou verwacht, Lam-Bal. Ik dacht dat ze die game een spannende, leuke, lange singeplayer zouden geven. Maar het is natuurlijk niet zo erg, als de multiplayer maar leuk is.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Mwa, Starhawk zal toch meer op de multiplayer gericht zijn. Bij shooters geef ik vrij weinig om de singleplayer. Boeiuh dus!


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box