Button klaar voor Silverstone, Codemasters brengt F1 2009 screens

thumbnail

Voordat de BRITSE GRAND PRIX F1 race dit weekend op Silverstone van start gaat, brengt Codemasters vandaag al nieuwe screenshots uit van de F1 2009 met de Britse held Jenson Button, die voluit zal gaan op het klassieke circuit van Northamptonshire. Gamers krijgen de kans zelf achter het stuur van hun helden te kruipen en spectaculaire bochten te nemen wanneer F1 2009 dit najaar voor Wii en PSP wordt uitgebracht.

Nu de BRITSE GRAND PRIX FORMULE 1 voor de allerlaatste keer op het wereldberoemde circuit van Silverstone wordt gereden, is de race extra beladen. De Brit Jenson Button heeft momenteel de leiding in de FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP terwijl zijn concurrenten er alles aan doen die begeerde plaats opnieuw in te nemen.

Met alle teams, coureurs, auto’s en circuits uit het spectaculaire seizoen 2009 zorgt F1 2009 voor een zeer waarheidsgetrouwe ervaring van het FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP. De Nintendo Wii-versie zet een nieuwe standaard voor racedeelname en authenticiteit maar tegelijkertijd blijft de game ook toegankelijk voor het hele gezin. De PSP-versie geeft fans de kans om te genieten van ‘s werelds spannendste en aantrekkelijkste sport, die nog steeds aan populariteit weet te winnen.

De onderstaande screens zijn uiteraard niet van de PC, Xbox 360 en PS3 editie, welke volgend jaar verschijnt. De Wii- en PSP-versie komen eind dit jaar.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  11 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Zo een vaart loopt het allemaal niet. De soep word nooit zo heet gedronken als ze geschonken word. Gezond verstand zal uiteindelijk zegevieren en er zal van beide kanten water bij de wijn gedaan worden. Formule 1 Blijft Formule 1 ook in 2010. ik kan al niet meer wachten tot het nieuwe spel uitkomt op PS3:)

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Voor de leifhebbers is het zeker leuk. Trouwens wel jammer dat een aaantal teams maybe een andere competitie gaan oprichten.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  weet je waarom niet jeroen die zijn er al A1GP en de rest ven die bende F1 gaat om technologie en gaten in de regels zoeken zo veel mogelijk geld weg gooien dat maaktF1 en zo moet het ook blijven weg die met die domme regels van de FIA

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Ik vind het ook wel grappig. De F1 is afhankelijk van Ferrari, als de FIA dan weer van die idiote regels gaat stellen, die er al veel te veel zijn, waarom gaan ze dan niet gewoon ‘n klasse beginnen waarbij alle auto’s identiek zijn aan elkaar. De jaren van dominantie gaan nooit over, dat zie je nu wel met Button, die altijd als ‘n pepernoot reed in de Honda, en nu ineens DE MAN is in een uber wagen. Zelfs met de huidige regels is er geen competitie en waren de jaren met Schumacher nog leuker.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  En dat is grappig ofwa? nee F1 was geweldig en nu gaat het kapot door de FIA

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Ziet er goed uit voor de PSP 🙂 Trouwens 8 teams stoppen met F1 🙂 ze gaan hun eigen ding oprichten:D

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Formule 1 died on june the 19th. Als Ferrari ermee stopt is de formule 1 dood. En het ziet er ook nog eens zwaar crappy uit, de game dan. Formule 1 gaat om beleving, snelheid en grafix. Dit is niks van dat alles.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Alleen Williams en Force India hebben zich aangemeld, de rest doet niet mee (voorlopig) met volgend jaar.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Wat ik me afvraag, als bijna alle teams volgend jaar niet meer in de F1 rijden maar hun eigen race serie starten, hoe gaat de F1 game voor volgend jaar er dan uitzien? 😀 😉

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Wii en PSP, ik ga uit van de Wii. Heb er al eerder gezien van de Wii en die zagen er ook zo ongeveer uit, nog iets lelijker dan dit zelfs.


  Naar boven
  11
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box