Bleszinski: Gears of War 3 grafisch de beste game tot dusver

thumbnail

Gears of War 3 zal voor de Xbox 360 gaan verschijnen en dit wordt natuurlijk een zeer grootse game voor Epic Games. Cliff Bleszinski heeft via de eurogamer TV Show gezegd dat hun game weer een grote stap vooruit zal zijn. “Ik kan zeggen dat dit de best uitziende game zal gan worden met de meeste fun en de meest feature-rijke inhoud ooit. Het is schitterend dat we het spel in april van 2011 pas hoeven te lanceren. Daardoor hebben we extra tijd om het spel kwalitatief goed af te werken en er het beste van te maken,” aldus de woordvoerder over de shooter.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  9 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  het ziet er ook best goed uit, maar ik weet niet of die er beter uitziet dan Uncharted 2. maarja dat zien we wel als de game uit is

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  ja daar ben ik het ook wel mee eens het is ook een vet spel

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  hoezo dat nou weer? ik zelf vind Gears of War een van de mooiste games ever… maar het is gewoon smaak 🙂

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  ik vind dat het ook een kwestie van smaak is allemaal hoor 😉

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  nou nou pieterje dat gaat hem nie worden dat weet ik zeker wacht maar tot crisis 2 komt voor de ps3 en voor de 360 word hij minder mooi dus lijkt me sterk dat gears mooier word dan uncharted

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Zou mooi zijn als die er mooier uitziet als Uncharted 2

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  stel je toch eens voor dat Cliffy B nooit geboren was, dan hadden we nu alleen keuze uit kutgames, zoals voor de Playstation bijvoorbeeld, ik heb niet voor niks 2 Sony consoles verkocht, PS2 EN PS3, mede door dat tering spelaanbod, nee boys en girls, ff opletten deze maand want de XB360 SLIM VERSION KOMT ERAAN!!!!!:)

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  uncharted 2? dat is een kutgame…..wel wakker blijven he?? of je het leuk vindt of niet, dit is het beste van de planeet Aarde te bieden heeft….ja lullig maar helaas is het niet anders….als je dat niet begrijpt kun je beter een andere hobby gaan zoeken…..jesus…:clap:

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  de best uitziende game zal gaan worden met de meeste fun en de meest feature-rijke inhoud ooit voor de 360 bedoeld hij zeker 😛 GOW3 is mooi, maar uncharted 2 blijft toch wel met de vlag zwaaien.


  Naar boven
  9
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box