Bekende TV-programma Gammo stopt ermee

thumbnail

Op de website van Powerweb vinden we een artikel waarin bekend gemaakt is dat Gammo, het welbekende TV-programma dat zich richt op games, ermee gaat stoppen. Gammo is een concurrent van Gamekings dat inmiddels ook regelmatig te zien is op de TV. Gammo koos echter, in vergelijking met Gamekings, voor een wat simpelere opzet door niet met een commerciële opzet te komen. De reden voor het stoppen is vooralsnog niet geheel duidelijk.

Afgelopen week hebben we in de wandelgangen het schokkende nieuws vernomen dat Gammo ermee stopt.

het is vreemd. ik heb altijd met heel veel liefde tegen Gammo aangeschopt omdat ze in mijn ogen gewoon recalme spotjes uitzenden, alleen maar CGI beelden laten zien omdat ze de game niet kunnen capturen en als er wat gecaptured wordt dan is het steevast uit de eerste levels van het spel. Maar het grootste probleem had ik met de overduidelijk ingekochte items die ALTIJD positief moesten zijn. Goed voorbeeld was het dramatisch slechte Athens 2004 dat Sony ooit uitbracht in het kader van de olympische spelen. Gammo noemde het “een leuk spel” terwijl het in werkelijkheid een tergende takke game was natuurlijk….

Ook heb ik lange tijd een wrok gekoesterd omdat ze de naam Gammo kozen rond de tijd dat wij bezig waren Gamekings op de buis te krijgen. De producent van Gammo dacht oorspronkelijk dat Gamekings Blammo zou gaan heten maar dat was dus de naam van ons productie bedrijfje…. Toch wil je niet weten hoeveel mensen dachten dat wij Gammo produceerden omdat we Blammo heten. En dat steekt…

en toch zal ik ze missen….er is per slot van rekening nog altijd veels te weinig gaming op tv. Al begrijp ik niet waarom de makers van Gammo nooit in staat zijn geweest om het programma opnieuw uit te vinden nadat overduidelijk is gebleken dat er geen toekomst bestaat voor voice-over programma’s. Maarja dat is een les die ze nu zelf ook wel geleerd zullen hebben… en ondanks alles wensen we de heren van Gammo heel veel succes in de toekomst…dus jongens…tot ziens, tot Gammo!

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box