Archlord volgens Codemasters nog lang niet dood

thumbnail

Codemasters Online Gaming heeft gereageerd op de negativiteit rondom de PC MMORPG Archlord, welke is verschenen voor de PC, maar na de komst van The Lord of the Rings Online vrijwel niet meer veel aankondigingen tot zich kreeg. Het spel is echter niet dood, zo zegt de ontwikkelaar van de game. Het concern geeft echter wel aan dat men niet in staat is om op elk moment aan te geven als nieuwe content zal verschijnen voor de game. Met een stuk minder leden als bijvoorbeeld Blizzard’s World of Warcraft is het dan ook niet snel nodig om diverse aankondigingen te doen en zoveel support te bieden voor het spel in de vorm van updates en dergelijke. In ieder geval is er wel extra content in de maak. Na Episode II (enige extra’s) zal nog extra content geproduceerd gaan worden, zo zegt Codemasters, dat ongetwijfeld niet de huidige community zal laten vallen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box