2K Games zou werken aan nieuwe Duke Nukem

thumbnail

Tientallen jaren zijn verspild met de ontwikkeling van Duke Nukem: Forever en nog steeds hoeven we geen game te verwachten. Het spel is namelijk geannuleerd en 2K Games zit nu met de restanten opgescheept en heeft zelfs de nodige problemen met de ontwikkelaar van de game, 3D Realms. Echter is het leven voor Duke Nukem nog niet voorbij, aangezien 2K Games zou werken aan een nieuwe game in de franchise. De QJ.net laat weten dat het spel al vanaf april in de maak zou zijn. Take Two is momenteel nog druk bezig met het verkrijgen van alle rechten voor het spel, maar een nieuwe game zou al in de planning staan. Take Two weigert momenteel nog reactie te geven op het gerucht en wil pas na de rechtzaak die momenteel loopt meer vertellen over dit alles.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
8 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Anoniem

bury it already.. dit wordt toch nooit meer wat..

Anoniem

k vond deeltje 3 best tegenvallen

Anoniem

Duke Nukem is nu echt geen interessante titel.

Anoniem

Cool. 2K 8) Duke Nukem kan heel leuk worden, en denk dat het bij 2K in goede handen is. Ben benieuwd wat voor game we over 2/3 jaar gaan zien 8)

Anoniem

Hou dr gewoon mee op -.-‘ Word toch wel weer zo’n middelmatige game.

Anoniem

Ik denk dat het toch al een hele goede game moet worden wil hij slagen. Deze game is nu al zo vaak in het nieuws geweest dat iedereen deze game kent en er dus ook een oordeel over heeft. Al wordt deze game vanaf de grond af opnieuw gemaakt, er zal altijd een relatie blijven met DNF.

Anoniem

Nou voorlopig niet…. maar 2K zou wel een goede keus zijn. Ik hoop dat het waar is. Hoewel ik Duke Nukem games helemaal niet zo goed vond. In die tijd was het leuk maar of het nu net zo leuk kan zijn? Betwijfel ik.

Anoniem

Haha. Zou dan toch na 12 jaar nog een Duke Nukem komen?


Naar boven
8
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x