1.3 Update Fallout: New Vegas levert nieuwe problemen op

thumbnail

De 1.3-update voor Fallout: New Vegas is niet voor iedereen een probleemoplossende patch. De update zou namelijk op de Xbox 360 ervoor zorgen dat veel spelers hun savegames niet meer kunnen laden. Daarnaast zou het spel ongewoon vaak vastlopen. Bethesda zegt inmiddels te werken aan oplossingen. De 1.3 update verscheen kort na de PC-versie. Downgraden naar versie 1.2 is uiteraard onmogelijk, waardoor veel spelers nu moeten wachten op bugfixes middels een nieuwe update. Bethesda zegt snel te zullen komen met een oplossing.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Hopeloos als je bedenkt dat je er dik 60 euro voor betaald hebt. Dan de DLC nog niet meegerekend ook. Dure gein voor een arme gamer.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Dat krijg je vaker bij non-lineaire games, dan kunnen er zoveel procedures zijn, dat je dat niet allemaal kunt gaan testen. Kijk naar WoW, die ook zoveel updates heeft, al zijn in die game minder noemenswaardig grootte bugs te vinden dan in Fallout idd. Game loopt ook voor geen meter op de PS3, dat op de eerste plaats natuurlijk.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Die game kent ook alleen maar problemen lijkt het. Ik stop gewoon weer Fallout 3 in mijn 360 en anders speel ik deze titel nog wel eens met mijn PC versie.


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx